Videoovervågning Farvekamera Til Parcelhuset

Hos Jysk Sikrings Service anbefaler vi at sikre parcelhuset med videoovervågning med gode kvalitets farvekameraer, der findes 2 typer farvekameraer som man bruger til videoovervågning.

  • Første type som man bruger til videoovervågning er et dome farvekamera som ligner en æble eller en halv cirkel, dome farvekameraet er vandalsikre også kaldt slagfast og IP66 vandtæt, dome farvekamera kan monteres under udhæng, tag eller vægge hvor der ikke regner kraftig, da dome farvekamera har ikke et tag over kameraet som den anden type farvekamera.
  • Den anden type farvekameraer man bruger til videoovervågning er farvekamera der monteres på væggen også kaldt bullet kamera, væg farvekameraet er IP66 vandtæt, er aflang og har et tag over sig så når det regner, er kameraet fri for regndråber på fronten ved linsen.
  • Væg monterings farvekameraer bruges til videoovervågning systemer hvor der ikke er mulighed for placering under udhæng, tag eller i beskyttelse for regnvejr.
  • Inde i vores farvekameraer hos Jysk Sikrings Service bruger vi CCD Sensor fra Sony i Japan, det er professionelle CCD Sensor med HD 2MP 1080P opløsning, som man bruger til videoovervågning løsninger hvor man vil have gode optagelser eller billeder som bevis materiale.

Se mere vores gode pakke tilbud på videoovervågning ved at klikke her.