Videoovervågning Hvilken Farvekamera Skal Man Vælge

I dag findes der flere producenter der udvikler farvekameraernes CCD Sensor til videoovervågning, men typisk kommer de fleste CCD Sensor fra Sony i Japan. Videoovervågning CCD Sensor monteres inde i forskellige kamera huse.

  • Enten i Dome serien som ligner et æble. Dome farvekameraer kan være vandtætte IP66 og kan være slagfaste også kaldt vandalsikre Dome Farvekameraer, de er egnet til at placeres under udhæng eller hvor der ikke kommer meget regn.
  • Bullet serien er et aflang farvekamera, de fleste er vandtætte IP66, de er egnet til at placeres på vægge hvor der ikke er udhæng, da de har et tag over sig som beskytter imod regnvejr foran farvekameraets linse.
  • CCD Sensor fra Sony i Japan kan fås i forskellige TV linjer også kaldt forkortet TVL. TVL er selve opløsningen på billede. Videoovervågning farvekameraer med 380 TVL eller 420 TVL CCD sensor som er med en opløsning på 500X582, det er mere et lavpris farvekamera som ikke har de bedste skarpe billeder.
  • Vælger man til sin videoovervågning system et 700 TVL CCD Sensor med Effio-E, har man en god opløsning på 976X582, farvekameraet har skarpe billeder, gode farver og lysfølsomheden er god.
  • Vælger man til sin videoovervågning system et digital 2 megapixel CCD Sensor, har man den bedste opløsning på 1080X1920 som er helt i top, farvekameraet har super skarpe billeder, flotte farver og lysfølsomheden er helt i top.
  • Jysk Sikrings Service anbefaler farvekameraer med CCD Sensor fra SONY med mindst 2 megapixel til et videoovervågning system. Se mere her vores 2 megapixel overvågningskamera klik her.
  • Jysk Sikrings Service anbefaler, at man betaler lidt mere for et ordentligt kvalitets farvekamera med den bedste SONY digital CCD Sensor med 2 megapixel, kvalitet kan betale sig. Jysk Sikrings Service har alle farvekameraer med SONY CCD sensor Effio-E og SONY digital CCD 2 megapixel .
  • Se mere om vores overvågningskameraer klik her eller kontakt os på tlf. 60 72 05 16 eller e-mail klik her.