Billig Tyverialarmer Eller Kvalitets Tyverialarmer

Der findes i dag rigtig mange billige tyverialarmer på internettet, mange tyverialarmer der bliver produceret i Kina er fremstillet meget billigt, andre kvalitets tyverialarmer bliver produceret i Israel, Japan, Taiwan eller Tyskland, de har en langt bedre kvalitet og holdbarhed.

  • Men hvorfor er en tyverialarm fra Kina meget billig? typisk kan en billig tyverialarm købes fra 1000 kr. – 2000 kr. som et sæt med en rum føler, åbningskontakt og en fjernbetjening. Tyverialarmer fra Kina bliver simpelthen fremstillet efter lav pris princippet, alt er fremstillet i billig hvidt tynd plast materiale som rum føler, åbningskontakter, fjernbetjeninger og sirener, disse sensorer bliver meget lette misfarvet nærmest gulligt i farven indenfor kort tid, skal sensorerne monteres kan de let brække i stykker hvis man prøver at åbne en af sensorerne, der skal passes meget på inden sensorerne monteres.
  • Andre kvalitets problemer er at tyverialarmer fra Kina ikke bruger gode kvalitets batterier, typisk bruger tyveri alarmer fra Kina standard batterier hvor levetiden kun er op til et halv år og i nogle tilfælde holder batterierne kun få måneder.
  • Billig kinesiske tyverialarmer bruger typisk et dårlig trådløs frekvens område som er 433 MHZ. Det giver et trådløs dårlig rækkevidde inde i huset, det kan betyde at sensorerne ikke kan dække trådløs hele huset fra alarmcentralen.
  • Kinesiske tyverialarmer har heller ikke mange funktioner i programmet, og særlig teknisk overvågning af alle sensorer er mangelfuldt, det kan betyde at når tyven stå i huset, er det ikke sikkert at tyverialarmen fungere f. eks hvis sensorerne er gået i stykker og man ikke har fået besked via det billig kinesiske tyveri alarm, det er en falsk tryghed.
  • Jysk Sikrings Service vil råde vores kunder til at bruge lidt flere penge på en kvalitets tyverialarm fra Fronti som er fra Japan og fremstillet i Taiwan.

Se mere vores Pro GSM Alarmpakker klik her.

Jysk Sikrings Service kan tilbyde en GSM Basis alarmpakke fra 2600 kr. inklusiv programmering som er udført af en professionel alarm tekniker.

Se mere vores Home GSM Alarmpakker klik her.