Undgå Tyveri Med Home Og Pro Alarm

Tyverisikring Trådløs Basis GSM Alarm Kamera Pakke Til Lejlighed

Vil du undgå tyveri, så anbefaler Jysk Sikrings Service, at du monterer en tyverialarm Fronti Pro FS310B eller Fronti Home FS222E. Det smarte ved denne alarm er, at hvis tyven kommer ind i bygningen. Vil alarmen sende en SMS inden for 2 sekunder, og 2 sekunder senere har du et tale opkald med en alarmbesked. Samtidig har du nu mulighed for at høre, hvad tyven snakker om og selv tale med tyven.

  • Hvis du yderligere supplerer alarmen med et videoovervågning anlæg. Har du mulighed for at se din ejendom over internettet via hvilken som helst PC eller via din mobiltelefon eller iPad og tablet. Dette gør, at du nu kan kontakte politiet og give dem hjælp til at fange tyven.
  • Vi fra Jysk Sikrings Service programmerer gratis alarmen for dig. Det eneste du skal gøre, er at skrue komponenterne på væggen, og anlægget er klar til test. Der er også mulighed for at få monteret alarmen for 1650 kr. Inkl. moms uanset størrelsen på tyveri alarmen. Husk man kan få et håndværkerfradrag op til 6000 kr. Inkl. moms.
  • Kontakt Jysk Sikrings Service på telefon 6072 0516 mail info@jysksikringssalg.dk
  • Se mere vores Home og Pro alarm pakker tilbud ved at klikke her.
  • Se her vores alarm leverandør Visiotech.