Trådløse Radiolink Røgalarmer

Trådløse Radiolink røgalarmer bruges hvor der er behov for at sikre jeres bolig imod brand, radiolink røgalarmer vil kun afgive signal hvis den detekterer røg – eller kraftig forbrændings-partikler i luften. Den er ikke følsom over for varme, flammer eller gas.

  • Trådløse Radiolink røgalarmer er beregnet til at give hørbar alarm ved udvikling af ild, hver enkelt røgalarm hyler med en 85 dB høj lyd, alt for mange boligejer sikre ikke deres bolig med røgalarmer, det kan desværre i nogle tilfælde koste menneske liv, derfor anbefaler vi herfra Jysk Sikrings Service at man installere røgalarmer der linker til hinanden og at hver enkelt røgalarm hyler med en 85 dB høj lyd.
  • Installer en alarm i hvert rum – og på alle etager. Der kan være mange årsager til at røgen ikke når frem til alarmen. Dette kan ske hvis ilden er startet i et fjernt lokale i bygningen, på en anden etage, i en skorsten, på loftet– eller i et andet aflukket rum – og dette vil forhindre alarmen i at advare husstandens medlemmer i tide. Røgalarmen vil ikke øjeblikkeligt afsløre en brand med mindre den opstår i det rum eller område hvor røgalarmer er installeret. Derfor installer røgalarmer ved stuen, værelser, kontor, bryggers, køkken, gang arealer eller værkstedet, der sikre alle husstandens medlemmer.
  • Se mere om Trådløse Radiolink røgalarmer tryk her.