Hvad Skal Man Være Opmærksom På Ved Videoovervågning

Videoovervågning er et godt supplement til beskyttelse imod indbrud, især hvis man har Fjernsyn eller Surround systemer som B&O, Samsung, Philips, LG, Sharp, Sony eller Finlux er det vigtig at man kan komme med video materiale til politiet.

  • Der findes rigtig mange billig videoovervågning systemer på internettet, det er ligefrem blevet en junglen at finde rundt i,  så pas på at man ikke spare de sidste par hundrede kroner på en videoovervågning system, har man alligevel et B&O TV til 40 000 kr. er det dumt ikke at købe et godt kvalitets videoovervågning sæt.
  • Hvis man er på jagt efter god Kvalitets Videoovervågning skal man se på farvekameraernes tekniske egenskaber, der anbefales herfra Jysk Sikrings Service at man bruger et overvågnings farvekamera med 2 megapixel med IR-Cut, det betyder en opløsning på 1080 X 1020 pixel.  IR-Cut betyder at der om natten er et meget fint sort og hvid nat billede, hvor uden IR-Cut vil farvekameraets nat billede være grumset.
  • Jysk Sikrings Service anbefaler et professionel Dome overvågnings farvekamera med 2 megapixel og IR-Cut, se flere oplysninger om overvågnings farvekameraet ved at klikke her.
  • Yderlig skal man se på at videoovervågning sættet har en ordentlig kvalitets DVR harddiskoptager, om den har en indbygget harddisk som minimum er på 2000Gb størrelse. Det er vigtigt at DVR harddiskoptageren kan optage med en opløsning på mindst 2 megapixel 1080X1020 pixel og med mindst 100 Frame ved en 4 kanals DVR harddiskoptager, det betyder at der er til rådighed ca. 25 billeder pr sekund pr kamera i optagelsen.
  • Jysk Sikrings Service anbefaler en professionel DVR harddiskoptager med indbygget 2000Gb harddisk.
  • Se flere oplysninger om Digitale harddiskoptager ved at klikke her.