Trådløse Radiolink Røgalarmer Alarmere Hinanden

Jysk Sikrings Service trådløse Radiolink røgalarmer aktiveres inden for få sekunder efter røgudvikling. Radiolink Røgalarmer alarmere hinanden en efter en ved brand, det gør at forbrugerne bliver vækket eller gjort opmærksom på der er brand i huset eller bygningen.

  • Radiolink røgalarm bruger kun 1 stk. 9 volt batteri som har en levetid op til 1 år, mange andre producenter har røgalarmer med op til 4 stk. batterier og kun en levetid op til et halv år, det kan blive en dyr fornøjelse hvis man skal skifte op til 4 stk. batterier i hver røgalarm. Hvis Radiolink røgalarm skal have udskiftet batteriet vil der komme et bib hver minut. Radiolink røgalarm aktivere ikke de andre røgalarmer når der skal udskiftes batterier.
  • Radiolink røgalarm har en test knappe som man kan trykke på og holde inde ca. 5 sekunder, det vil aktivere alle røgalarmer en efter en, når røgalarmen har været aktiv i et minut stopper de enkelte røgalarmer en efter en ved test. Ved Brand aktiveres røgalarmerne indtil røgen er forsvundet.
  • Montering af Radiolink røgalarmer er meget enkelt, monter underlaget til røgalarmen med de 2 stk. medlevere skruer med rawlplugs, monter det medlevere 9 volt batteri i røgalarmen og drej røgalarmen på underlaget, der skal ikke programmeres eller andet for at røgalarmerne finder hinanden. Radiolink røgalarmer finder hinanden automatisk. 
  • For flere oplysninger om Radiolink røgalarmer tryk her.