Følg Dit Hus Over Smartphone Ipad Tablet Eller Computer

Med en Hybrid NVR/DVR videooptager 2 eller 8 megapixel kan du følge dit sommerhus eller ejendom over internettet via en smartphone Android, iPhone og en ipad, tablet, windows og mac computer. Alle vores NVR/DVR videooptagere har tilslutningsmuligheder til internettet. Det eneste, du skal gøre, er at scanne QR koden og du er online, hurtig opsætning uden opsætning af din router og der kræves ikke fast IP adresse.

  • Hybrid NVR/DVR videoptager 2 eller 8 megapixel fungere både med analog kamera og med IP kamera både som trådløs Wifi og med kabel.
  • Uanset hvor i verden du befinder dig, så kræves der kun en smartphone Android, iPhone og en ipad, tablet, windows og mac computer med en internetopkobling for at se, hvad der foregår hjemme i huset. Ja, sidder du i dit sommerhus i Danmark, kan du hurtigt konstatere, om der har været indbrud i privat boligen ved Danmark.
  • App til Hybrid NVR/DVR videooptager hedder RXCamView eller Hik-Connect og kan hentes gratis ved Google Play for Android enheder og ved App store for iPhone og ipad enheder.
  • Ved Mac og Windows computer logges der direkte på din NVR/DVR videooptager Client program ved hjælp af en IP adresse. Client programmet er brugervenligt og enkelt at bruge når der skal søges videooptagelser eller indstille DVR videooptager.

Se mere her vores tilbud på videoovervågning pakke løsninger.

Du kan supplere NVR/DVR videooptager med en trådløs Fronti GSM Alarm system HOME FS222E eller PRO FS310B. Så du ved indbrud både får besked via telefonen samt mulighed for at følge med via internettet. Politiet kan da hurtigt kontaktes.

Se mere her vores tilbud på Home alarm pakker løsninger.