Følg Dit Hus Over Smartphone Ipad Tablet Eller Computer

Med en Hybrid DVR videooptager 2 megapixel 1080P kan du følge dit sommerhus eller ejendom over internettet via en smartphone Android, iPhone og en ipad, tablet, windows og mac computer. Alle vores DVR videooptagere har tilslutningsmuligheder til internettet. Det eneste, du skal gøre, er at opsætte din router med IP adresse og 2 stk. porte, eller bruge plug and play P2P funktion, scan P2P koden og du er online, hurtig opsætning uden opsætning af din router og der kræves ikke fast IP adresse.

  • Hybrid DVR videoptager 2 megapixel fungere både med AHD kamera, analog kamera og med IP kamera både som trådløs Wifi og med kabel.
  • Uanset hvor i verden du befinder dig, så kræves der kun en smartphone Android, iPhone og en ipad, tablet, windows og mac computer med en internetopkobling for at se, hvad der foregår hjemme i huset. Ja, sidder du i dit sommerhus i Danmark, kan du hurtigt konstatere, om der har været indbrud i privat boligen ved Danmark.
  • App til Hybrid DVR videooptager hedder RXCamView og kan hentes gratis ved Google Play for Android enheder og ved App store for iPhone og ipad enheder.
  • Ved Mac og Windows computer logges der direkte på din DVR videooptager Client program ved hjælp af en IP adresse. Client programmet er brugervenligt og enkelt at bruge når der skal søges videooptagelser eller indstille DVR videooptager.

Se mere om vores tilbud på AHD 1080P videoovervågningspakke ved at trykke her.

Du kan supplere DVR videooptager med en trådløs Fronti GSM Alarm system BASIS FS222E eller PRO FS310B. Så du ved indbrud både får besked via telefonen samt mulighed for at følge med via internettet. Politiet kan da hurtigt kontaktes.

Se mere om vores tilbud på Basis alarm pakker ved at trykke her.

Sidst opdateret d. 15/12/2017.
Nuværende kommentarer: 0
Fortæl en ven