Alarm Til Sommerhuset Med Temperatur Detektor

Hvis man vil sikre sit sommerhus med en alarm, kan det være smart at man også kan få en alarm med en temperatur detektor. Især hvis vinteren nærmere sig og frosten er i gang kan der ske problemer med at sommerhuset varme er sat ude af drift, det kan koste dyrt hvis sommerhusets vandrør springer af frostskader.

  • Derfor er det billig i det lange løb at investere i en Fronti alarm system se mere tryk her, som har temperaturføler både til indvendig og til udvendig brug.
  • Enkelt programmering ved at man indstiller det i alarm centralen til den ønskede lav eller høj temperatur værdi, vælger hvor mange gange i løbet af et døgn fra 0-24 gange der skal sendes sms beskeder når der er en temperatur alarm, nu er man beskyttet for frostskader der kan opstå om vinteren, der sendes simpelthen en sms besked med den aktuelle temperatur så snart temperaturen er lav eller hvis det ønskes når temperaturen er for høj, det giver tryghed for kunder som vil slippe for en dyr regning når årsagen er frostskader i sommerhuset.
  • Som en ekstra mulighed til Fronti’s sommerhus alarm system, kan man købe en FS172 eller FS173 Trådløs 230 Volt Kontakt Til Fjernstyring, de kan automatisk aktiveres hvis der opstår en temperatur alarm i sommerhuset se mere klik her.
  • F. eks hvis varmen i sommerhuset er ude af drift. FS172 eller FS173 kontakterne er indstillet til at aktiveres hvis temperaturen i sommerhuset er på under 2 grader, (kan indstilles fra 0-45 grader) så aktiverer FS172 eller FS173 kontakterne en varmeblæser, varmepumpe eller andre varmekilder inden der opstår frostskader i sommerhuset. Fronti er en unik alarm system som kan købes til billige penge se mere klik her.
  • Yderlig kan FS172 eller FS173 kontakterne manuelt fjernstyres via en sms eller via app FS330A IOT til alarm systemet fra Fronti, det kræver at man montere et WIFI IP modul i en Home eller Fronti Pro alarm system se mere klik her.
  • Kontakt Jysk Sikrings Service se mere klik her og vi vil være behjælpelig med at lave en professionel løsning til jeres sommerhus alarm med eller uden montering.