Jysk Sikrings Service På TV SYD

Der bliver solgt mere og mere overvågnings udstyr, det kan blandt andet skyldes, at det er blevet billigere. Man kan købe en komplet 2MP videoovervågningspakke med 2 kamera fra 4.475 kr.

Kim Hansen Jysk Sikrings Service lever af at sælge og montere overvågnings udstyr i hele Danmark. Han er en af dem, der lukrerer på folks øgede lyst til at skaffe overvågning. Han fornemmer, at folks utryghed skyldes grænsekontrollen, der kan være med til at reducere landpolitiet – derfor vil kunderne gerne være på forkant.

Mine kunder nævner, at der er mange, der er blevet mere frække i dag. Derfor vil de gerne prøve at forebygge. Det gør de så blandt andet med videoovervågning og alarmsystemer.

Jysk Sikrings Service kunder består af cirka 40 % firmaer, der primært køber kameraer, og 60 % privatpersoner, som hovedsageligt køber alarmer. Han fortæller, at folk ikke nødvendigvis har haft en ubehagelig oplevelse, når de køber overvågnings-udstyr ind.

– Når kunderne kommer hjem, så ved de, at der ikke har været indbrud. Det betyder for eksempel, at de kan lukke børnene ind i huset uden at blive nervøse, siger han til TV SYD.

Foreningen Sikkerheds-branchen anslår, at der hænger halvanden million overvågningskamera rundt i landet. Tallet kan dog være højere. Tidligere skulle man indberette til Datatilsynet, når man satte overvågningskamera op, men sådan er det ikke mere – derfor findes der ingen præcise tal. Men ifølge Sikkerheds-branchen kommer der 150.000 kameraer op i løbet af i år.

For mere information, besøg denne artikels hjemmeside.